dinsdag 8 november 2011

Toch nog broccoli dit jaar???


Dit jaar voor het eerst broccoli in de tuin gedaan.


Het zag er steeds zo armoedig uit...


Er was nergens een broccolietje te bekennen en ik besloot dat het deze week allemaal maar weggegooid moest worden zodra ik de tijd er voor kon vinden.


Maar nu zie ik overal kleine broccolietjes... kan het dan toch weer niet over mijn hart verkrijgen de hele boel weg te gooien!!!Ik ben een beginnende tuinierster maar heb het vermoeden dat er niets meer gaat gebeuren nu de temperatuur aan het dalen is. Of ben ik te ongeduldig en moet ik het gewoon laten staan en kan de vorst er over - net als bij boerenkool??? Ik kan op internet niet zo goed vinden wanneer het broccoli oogsttijd is, er zijn vele verschillende verhalen over.
Wie kan mij er meer over vertellen???


2 opmerkingen:

  1. Ik ben ook benieuwd naar het antwoord. Op onze toekomstige woonplek heeft mijn man Broccoli geplant, en wij weten eigenlijk ook niet wanneer het geoogst moet worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan je ook geen tips geven,man en zoonlief doen de moestuin.Maar hier is ook alles wel in de war hoor...door de temperatuur. Laatst nog een emmer met bonen?! En nu nog steeds sla...dus ja ook niet echt 'normaal'.Succes met je broccoli!Volg het proces.

    BeantwoordenVerwijderen