woensdag 10 februari 2010

Award
Ik kreeg een award van haar. Hiermee heb ik, wat mij betreft, direct voldaan aan de eerste drie wensen van de verstrekker.


Na een nachtje slapen heb ik een aantal feitjes kunnen bedenken die ik wil delen met medebloggers.

Hier komen ze:


1. Een paar jaar geleden adviseerde een arts mij om dat jaar een vakantie-adres dichter bij huis te zoeken. Dat deden wij en sinds die tijd zijn wij fan van Petten!!!

Daar zijn wij de laatste drie jaar naartoe geweest met vakantie. Tot die tijd wist ik niet dat vakantie in eigen land Taaadaaaa 'PETTEN' zo bijzonder kon zijn. Zelfs zo leuk dat we wellicht ook dit jaar weer naar Petten gaan ipv naar het buitenland... ook de foto bovenaan mijn blog is er één uit Petten...


2. Ik heb een dwangmatig iets. Ik wil niet dat theedoeken en overhemden ongestreken in de kast liggen/hangen. Maar,... ik heb een hekel aan strijken. Meestal dus aan de kastdeur een voorraadje ongestreken kleding. Zucht... dat iemand eens bv linnen uit kan vinden wat je niet hoeft te strijken zou erg leuk zijn.


3. Ik ben een 'echte' theeverslaafde. Ik sta ermee op en ga ermee naar bed. Bij voorkeur losse thee, vers van de markt of uit een 'goede' theeboetiek, gezet in een gezellige theepot. Want dan smaakt 'ie nog beter...


4. Ik baal er ontzettend van dat ik sinds van de week één volger minder heb...


5. Ik ben vorige winter uitgegleden met mijn fietsje en brak daarbij mijn enkel. Erg pijnlijk en ook vervelend, op een koude dinsdagmorgen om 6.30 uur op weg naar mijn werk. Lang leve de mobiele telefoon - ik had al redelijk snel hulp van mijn partner. Die kwam aangeglibberd maar ik dufde niet te gaan staan op mijn 'goede' been. Ik voelde dat de voet 'los' zat en ben kruipend naar huis gegaan dat heeft iets met adrenaline te maken... Tegen de tijd dat ik bij huis was, na ongeveer 150 meter, verbaasden de kinderen zich erover dat mama kon kruipen!!!'Dat er toch weer een glimlach op mijn gezicht doorbrak'.Nu komt dan het uiteindelijke feit: IK DURF NIET MEER TE FIETSEN MET SNEEUW EN GLADHEID!!!
Dus deze winter haal ik mijn hart op ahum - al voor de kerstvakantie begon de ellende met het weer en nog steeds is het om te huilen. Ik doe alles lopend, erg goed voor de conditie en lijn, maar kost enorm veel tijd. Zo, toen ik van de week de gordijnen open deed, had ik wederom hartkramp. De hele wereld wit!!! Wie durft te zeggen dat wij geen 'goede' winters meer hebben krijgt het met mij aan de stok!!!
Naar mijn werk is ongeveer een half uurtje lopen en als ik eerst met de kinderen naar school loop ben ik ongeveer 40 minuten onderweg - dat al die weken al met 'klotsende oksels'... leuke uitdrukking, gepikt van medebloggers -


6. Mijn pc kennis en handigheid is onovertroffen...7. Aanstaande maandag, de 15de, is mijn 42ste verjaardag...
Hiermee heb ik wel voldaan aan het 'zeven feitjes' verhaal.

Zeven nieuwe bloggers de award aanbieden is een lastige. Er zijn al veel awards uitgedeeld. Ik ben wel benieuwd naar bv de bonte koe, zuinigheid met vlijt en julaba. Vooral ben ik dol op die zeven feitjes. Leef je uit met de award!!!


5 opmerkingen:

 1. Ha, ik dacht al dat de meeste blogsters Piep-jong waren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie leeftijd (-; Dat van die fiets vind ik wel heel zielig, maar mooi verhaal. En punt 4... euh... wat heb je voor vreselijke blog geplaatst dat je eentje hebt weggejaagd??? (-;

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met je award !!
  Wat leuk om te lezen dat je zo graag naar Petten gaat. Daar ben ik namelijk 45 jaar geleden geboren. We hebben er jammer genoeg maar 3 jaar gewoond, maar mijn familie komt voor een groot gedeelte van die kant af, Schagen, Schoorl enz. Nu woon ik zelf in het verre Zeeuws-Vlaamse.
  Petten heeft toch nog steeds een plekje in mijn hart. Ik ben in een huis vlak achter de duinen geboren, in het dorp zelf, toen er nog maar ongeveer 400 mensen woonden ; )
  Een hele fijne dag !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha leuk om je 7 feitjes te lezen. Dus jullie gaan graag op vakantie naar Petten. Dat is hier een paar dorpjes vandaan. Misschien zijn we elkaar al eens tegen het lijf gelopen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Huize steen - goh, uiteindelijk is de wereld hartstikke klein. Er is altijd wel iemand die je kent of die een kennis kent.
  Mijn broer heeft een tijdje verkering gehad met een meisje uit Schoorl. Een soort langdurende vakantieliefde, overgehouden aan een vakantie in Spanje. Ben jij toevallig...
  Whahahaha - zou té toevallig zijn...
  Verder leuke omgeving, geinig dialect, leuke humor. Vaste adresjes zijn toch wel: afhaalchinees in Callantsoog, Lidl in Koedijk, kermis in (de naam ontschiet me even) op het pleintje voor de AH. Verder zijn wij vooral strandgangers... Afgelopen jaar dus vier weken op het strand gezeten, het was fantastisch weer - ook al hadden ze één dag hevige storm opgegeven, die bleef uit in Petten...
  Jullie gaan zelf uiteraard zelf niet zo -om de hoek- op vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen