woensdag 17 februari 2010

Voor het eerst in mijn leven...


Ik wilde eens iets nieuws klaar maken voor het eten... Ik vind het altijd een beetje moeilijk om een nieuw gerecht te bedenken. Ik kom namelijk zelden in een levensmiddelenwinkel, and that's the place to be, als je iets nieuws wilt gaan klaar maken. Vis leek me een fijn plan maar op een boodschappensite is het een beetje lastig om iets goeds te vinden.

Ik heb er lekker de tijd voor genomen en wat rond gegoogled op zoek naar een goed visje die me wat leek om zelf te bereiden.

Het werd pangasiusfilet. Makkelijk klaar te maken, beetje peper en zout.Daarna visje even door de bloem en zo de koekenpan in.Het huis rook lekker naar het bereidde eten en het visje was best snel klaar.
Toen de vis wat bruin was en een gezond kleurtje kreeg whahahaha - bruin - hebben we met zeer veel smaak lekker ervan gegeten, het is weer eens wat anders dan die geroerbakte zalm...
En dan komen we toch wellicht aan onze twee keer per week vis, maar dan met afwisseling...

4 opmerkingen:

 1. Hoi Lenteroos, even over film 1, je kunt zelf kijken of het al ingeschakeld is, maar je krijgt ook een brief van je provider, maar die komt meestal pas als het al ingeschakeld is. Gewoon even in de gaten houden ; )
  De vis ziet er heerlijk uit !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mmm heerlijk, wij kopen altijd pangasiusfilet (diepgevrozen in de aldi)en die is inderdaad heel lekker he!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Anneke,

  Dat ziet er erg lekker uit, ik maak het ook weleens en 't bevalt altijd prima! Leuke bijkomstigheid is dat deze vis vaak in de aanbieding is bij de vriezerafdeling. Ik heb net je verjaardagsverhaal gelezen en heb erg met je meegeleefd.... ik ben zelf ook niet zo'n verjaardagsmens, maar toch, dit was wel een dieptepuntje... beter laat dan nooit: Van harte en nog vele gezonde en gezellige jaren toegewenst! Je bent trouwens wel een kei in het opschrijven van alles, echt, soms denk ik weleens: die had schrijfster moeten worden!!
  Heb je trouwens mijn enveloppe al ontvangen? Heb 'm zondag gepost... dus hoop het wel!
  groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen