woensdag 30 juni 2010

Ik ben een beetje blogmoe...

Dat bloggen me energie geeft en het leuk is bij anderen in de keuken te kijken vooral de herkenbare dingen zijn erg leuk maakte de laatste paar weekjes niet zoveel uit. Ik voelde me strak in de tijd en zoals eerder gepost was er een zoekperiode naar de bodem van mijn medicatie. Mijn bijnieren bleven te druk doen maar dat lijkt nu opgelost te zijn nu gaat ook daadwerkelijk de zon weer enigszins schijnen geloof ik, na 13.45 uur vanmiddag bedoel ik.

Mijn moeder werd enige tijd geleden opgenomen in het ziekenhuis. Het was onduidelijk wat er aan mankeerde maar ze was in ieder geval uitgedroogd en daardoor erg in de bonen. Gisteren heeft ze haar 86ste verjaardag in het ziekenhuis gevierd...

Gisteren was ook de dag dat ons ouwe trouwe autootje voor de APK ging. Helaas moest er een aanzienlijk bedrag van net geen vier cijfers voor de komma aan te pas komen voordat ze hem goed wilden keuren.

En vandaag werd onze plaggenhut 'villa' getaxeerd. Een NWWI taxatie. Geeft niets hoor - ze maken foto's van alles waar ze komen. Of je dat nou wilt of niet...

Morgen is de laatste schooldag voor de kinderen maar ook de laatste werkdag voor vader en moeder. En dan vrijdag - ja, vrijdag - vrijdag gaan we op vakantie!!!

Ik hoop dat ik voor die tijd nog helemaal zen ben - maar dat vertrouwen is er nu nog even niet - of wel - oja, toen de taxateur de deur uit liep en mijn gevoel van strak in de tijd weg viel - voor deze middag... Want morgen vergaderen we weer dat het een lieve lust is over onderwerpen waar ik helemaal niet over wil meedenken, ik wil alleen maar denken aan al die dingen die ik ga inpakken om mee te nemen op vakantie vrijdag...

En wellicht morgen maar waarschijnlijk na de vakantie ga ik weer lekker aan het posten met leuke jeugdfoto's van mijn moeder, die in de oorlog puber was en daar nog foto's van heeft ook. Uiteraard een fotootje of wat van de plaggenhut villa zoals de taxateur ze vandaag heeft genomen. Want dit is het moment dat alles op zijn plek staat in de kast ipv ervoor of ernaast - snel foto's maken dus - voordat we weer vervallen in oud vertrouwd gedrag -

Voor iedereen die nog een fijne vakantie of vrije periode voor de boeg heeft - Veel plezier en maak er iets moois van!!!

En waarom die zesde alinea in grote letters is, is me niet helemaal duidelijk - ik kan het ook niet veranderen merk ik - dan zal het wel zo moeten zijn... zucht...


7 opmerkingen:

 1. Hè meis, leuk om hier weer wat te lezen, jammer dat niet alles lekker loopt. Vakantietijd is nodig zeg maar...Geniet ervan..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt even aan vakantie toe dus !! Alvast een hele fijne vakantie toegewenst !! En daarna weer lekker doorbloggen graag :-) En als je zin hebt kom je maar even een bakkie doen !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je hebt gewoon een flinke dosis vitamine V nodig(vakantie vieren, vrijheid ,vreugde en zo)dan kun je er daarna weer helemaal tegen.Veeel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel plezier op vakantie!
  je zult zien dat dan de batterij vanzelf weer oplaad.
  groetjes kronova

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Huize Steen - misschien op een regenachtige dag, in ieder geval bedankt voor de uitnodiging Enne,.. in welk dorp moet ik dan zoeken? Ik zal letten op nr. 2 met zwart gips aan zijn arm en skateboard onder zijn voeten???

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij ook een leuke vakantie! Wij vertrekken ook vrijdag en -ik noem het nou net nog geen blog-block- maar ik wil ook nog zo veel dingen gedaan hebben. En ik zit al zo vol plannen voor als we terug thuis zijn (kan bijna niet wachten tot …) Tot blogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Allereerst wens ik jullie een ZORGELOZE, HEERLIJKE, ZONNIGE, VROLIJKE vakantie toe... je hebt het ruimschoots verdiend! En ik hoop dat je je weer snel 'de oude' voelt, je snapt het wel. Dan: we hebben geen vijver in de tuin met eendjes hoor, dat is de sloot waar onze tuin aan grenst! Alle huizen/tuinen in deze wijk liggen aan sloten, dus vandaar!!! Kom er rustig een keer een bakkie doen als je dat leuk vindt! Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen