donderdag 12 augustus 2010

De geef-het-door-actie

Van Huize Steen kreeg ik deze mooie bloem in het kader van de geef-het-door actie. De bloem heeft een mooi plaatsje aan een kast in de huiskamer.

Huize Steen: heel erg bedankt, ik ben er blij mee.Een gezellige kaart uit een periode die me erg aanspreekt zat er ook bij in de enveloppe.

En nu gaat het natuurlijk om het doorgeven...
Het is de bedoeling dat ik aan drie mensen een gezellig kadootje/kleinigheidje opstuur wat is gekocht, gevonden of zelf gemaakt. Die drie mensen sturen ook weer een kleinigheidje op naar drie mensen. Wie o wie wil graag meedoen met de geef-het-door actie. Het gaat om de eerste drie die een reactie achterlaten.
Vanmiddag toevallig al een leukigheidje in gedachten - ik zou het zelf een erg leuk kadootje vinden. Maar dat is natuurlijk erg persoonlijk...

6 opmerkingen:

 1. Hoi Anneke,

  Wil je me even laten weten of je mijn PIF kadootje hebt ontvangen.... anders ben ik bang dat ie kwijt is geraakt bij de post. Het is namelijk al een aantal dagen geleden dat ie aan had moeten komen. Hoor het graag van je!
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben blij dat je hem leuk vind !! En ik sla deze geef maar door maar even over hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben nu nr.3:)))toch?
  Wat een leuke actie, daar wil ik natuurlijk graag aan mee doen!

  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Anneke,
  Nee, ik wil alleen maar even weten of jij mijn kadootje hebt ontvangen (van de PIF waar je bij mij aan mee deed), omdat ik niets hoor ben ik bang dat het zoek is geraakt... daarom wil ik even van je horen of je het hebt ontvangen! Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Moeke Vera en door Jolanda,
  jullie kunnen mij beiden je adres mailen.
  Verder is er nog plaats voor één persoon die mee wil doen met deze geef-het-door actie...

  BeantwoordenVerwijderen