dinsdag 24 augustus 2010

Pay It Forward

Ik deed mee aan de PIF bij haar.


Enige tijd geleden kreeg ik een envelop met een luchtje eraan...

Na ongeduldig de envelop open te hebben geknipt viel mijn oog op een mooie kleurencombinatie in een soort cellofaan. Iets met een roze strikje... met witte stipjes...
Het is een hartje gevuld met lavendel uit haar eigen tuin. Ik ben er erg blij mee en wil haar daarvoor heel hartelijk bedanken. Sorry dat de reactie even op zich liet wachten - maar nu ga ik ook van start!!!Het hartje hangt aan de kast bij Lente en zij is er superblij mee ik ook - en het ruikt ook nog eens heerlijk wanneer je in de buurt komt van het hartje.
Astrid, je maakt ons blij!!!


Hoe werkt het:
De kadootjes zijn de zogeheten P.I.F (Pay It Forward) kadootjes. Je ontvangt een zelfgemaakt kadootje van iemand en mag daarna een zelfgemaakt kadootje aan drie anderen + aan degene van wie je het kadootje kreeg sturen.
Ik stuur dus straks een kadootje naar haar en nog drie anderen die zich hopelijk aanmelden!
Wie heeft er zin om mee te doen? Ik zoek dus 3 mensen die graag een zelfgemaakt kadootje ontvangen en ook weer naar drie mensen en naar mij een zelfgemaakt kadootje willen toesturen.
Heb je zin om mee te doen? Plaats dan onder dit bericht een reactie en wanneer er drie zijn kunnen we van start... Ik kijk er naar uit...
Deze PIF loopt al even - ik had wat vertraging door omstandigheden maar ben nu al lekker aan de gang voor in ieder geval het retourkadootje voor Astrid. Ik hoop zo snel als er drie mensen hebben gereageerd deze actie te vervolgen!
Laat maar zien - al die reacties!!!

1 opmerking: