vrijdag 28 mei 2010

In de schaduw zitten...

Al enige tijd zit ik niet lekker in mijn vel.

De tijd is te strak, ontspanning gaat daardoor moeizaam en vermoeidheid slaat toe.

Ik dacht nog dat het te maken had met drukker zijn dan goed voor me is. Is het een leeftijdsding of ben ik zo toe aan een heerlijke lange vakantie. Dat laatste zowiezo.

Gisteren kwam ik voor mijn halfjaarlijkse controle bij de nefroloog en daar bleken niet alle onderzoeksresultaten naar wens te zijn. En hoewel ik weet dat het een beetje raar klinkt... Ik werd daar helemaal blij van!!!

Het ligt niet aan mijn leeftijd, voorjaarsmoeheid, het 'ikhebstressvoordevakantiesyndroom' of iets in die geest. Ik zit gewoon te laag met medicatie... Al langere tijd op zoek naar de bodem en afbouwen zolang het goed gaat. En het gebruiken van medicijnen stoort me niet meer, die fase heb ik al gehad.

Nu weet ik waar de bodem van de medicatie is. Ik heb hem onlangs gepasseerd...

Met een helemaal blij en tevreden gevoel kijk ik er naar uit om weer de draad van een paar dingetjes op te pikken. Bloggen en reageren op geblog, energieker voelen, huishouden, met plezier aan het werk, genieten van de zon, etc.

Let op:

IK KOM UIT DE SCHADUW EN LOOP ZO WEER IN DE ZON!

Dat je 't maar weet...

8 opmerkingen:

 1. He meis, is dat even lekker! Ja, hoe gek het ook klinkt, dit kan weer opgelost worden en dan stap je lekker uit de schaduw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb even opgezocht wat nefroloog is, want die kende ik nog niet. En ik ken het ziekenhuis toch aardig op mijn duimpje, hahaha!

  Soms komt een reactie na uitslag heel verwarrend over op anderen. Had ik ook met de uitslag op mijn 29e, dat ik een vrij ernstige stofwisselingsziekte had. Ik wist namelijk eindelijk wat ik nou al vanaf mijn kinderjaren mankeerde... dat is dan ècht een opluchting. De arts vond het maar wonderlijk, want de ziekte vond hij een zware boodschap.... En uiteindelijk weet ik het prima in te passen in mijn leven... als ik maar goed luister naar mijn lijf gaat het best wel goed!!

  En verbaas ik mezelf en omgeving geregeld hoe goed het gaat!! De zon schijnt geregeld en als 'ie niet schijnt, dan doe ik gewoon een lampje aan!!!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat knap, dat je dan 'gewoon het lampje' kan aandoen. Ook je schaduwplekje vond ik mooi gevonden. Zorg maar weer dat je snel je (spaar)lampje niet meer nodig hebt. Je blog is veel te leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoofd in de wind en je lekker laten verwarmen door de zon!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk als de oplossing zo simpel en praktisch blijkt te zijn! Ik kan me je opluchting voorstellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Anneke,

  Ik mag morgen weer naar de nefroloog en ik hoop ook dat hij zegt dat de medicatie niet helemaal klopt. Maar ik ben bang dat ik toch nog weer gewoon rustig aan moet doen...

  Werken de pillen bij jou al? De zon schijnt hier in elk geval lekker, is dat jouw zonnetje???

  Groetjes, Lydia

  BeantwoordenVerwijderen